Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

17 Noiembrie 2021
Vizualizari: 419
Comentează add

Un bărbat de 32 de ani a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a sechestrat și violat doi minori, rezidenți ai unei case de tip familial.

Bărbat arestat la Galaţi, după ce a sechestrat și violat doi minori

maria-mandita-galati

FOTO: Arhivă.

Un bărbat de 32 de ani a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a sechestrat și violat doi minori, rezidenți ai unei case de tip familial a Direcției generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați.

Decizia a fost luată de Judecătoria Galați, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de viol, a transmis miercuri seară Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați. Potrivit Parchetului, duminică, bărbatul i-a invitat la locuința sa pe cei doi minori, de 11 și respectiv 13 ani, pe care îi cunoștea și care plecaseră din casa de tip familial pentru a participa la o acțiune.

După ce le-a oferit copiilor și au consumat împreună alcool și țigări cu efect halucinogen, bărbatul a profitat de starea euforică în care se aflau minorii, întreţinând cu aceştia raporturi sexuale.

Cei doi minori primesc acum consiliere psihilogică din partea unui specialist al Direcției generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, instituție care a transmis că a raportat dispariția celor doi copii încă de duminică, 14 noiembrie, de când aceștia nu s-au mai întors la casa de tip familial unde locuiau.

Reamintim, autoritățile au fost alertate după ce copiii au sunat, luni, instructorul de serviciu al casei de tip familial, cerând ajutorul, căci bărbatul îi închisese în casă și plecase.

Poliția s-a deplasat la fața locului indicat de minori, aceștia fiind scoși, cu ajutorul pompierilor, pe fereastra apartamentului în care fuseseră închiși.


Etichete pedofilviolminorigalatiarestatprotectia copilului galati(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live