Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Iulie 2017
Vizualizari: 1164
Comentează add

Suma totală alocată anul acest programului Start-Up Nation este de 1.7 miliarde de lei, iar suma maximă pe care o poate primi o firma este de 200.000 de lei.

Bani pentru IMM-uri

radiojurnal

Ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ilan Laufer foto: facebook.ro

Trei bănci comerciale din România - Banca Transilvania, CEC Bank şi Banca Comercială Română - sunt partenerele Ministerului Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în programul Start-Up Nation, prin care statul român vrea să stimuleze IMM-urile nou create.

Ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ilan Laufer, a explicat astăzi cum va funcţiona parteneriatul cu cele trei bănci comerciale, care le vor da credite antreprenorilor în condiţii foarte bune.  

Ilan Laufer: "Acest credit-punte, odată ce are acordul nostru, acordul Fondului, banca imediat transferă acest credit-punte în contul celui care implementează proiectul, a beneficiarului, urmând să efectueze cheltuieli, acest credit-punte pe care îl primeşte, după care, pe baza cererii de rambursare, primeşte înapoi banii de la stat, indiferent că vin din fonduri europene sau bugetul de stat. Iar apoi acei bani sting creditul".  

Peste 19 mii de planuri de afaceri au fost înscrise în acest program, dar mai puţin de jumătate ar putea primi finanţare din partea statului român.

Suma totală alocată anul acest programului Start-Up Nation este de 1.7 miliarde de lei, iar suma maximă pe care o poate primi o firma este de 200.000 de lei.

IMM-uri cu cel puţin un an vechime vor avea la dispoziţie, în luna august, alte două programe finanţate de stat: cel pentru Comerţ şi cel pentru Microindustrializare.


Etichete bani pentru IMM-uriministrul pentru mediul de afacericomerţ şi antreprenoriatIlan LauferStart-Up Nation

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live