Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Octombrie 2015
Vizualizari: 885
Comentează add

România se clasează pe poziţia 37 din 189 de ţări în clasamentul mediului de afaceri şi pe locul 7 privind accesul la creditare, indică datele Băncii Mondiale.

Banca Mondială: România a urcat 11 poziţii în topul mediului de afaceri

radiojurnal

Foto: facebook.com. 

România a urcat 11 poziţii în topul Băncii Mondiale privind mediul de afaceri, ajungând pe locul 37 din 189 de ţări, înaintea unor ţări ca Italia, Ungaria, Rusia, Croaţia şi Grecia.

În ceea ce priveşte demararea unei afaceri, România se află pe locul 45, în ţara noastră fiind nevoie de 8 zile şi de îndeplinirea a cinci proceduri pentru deschiderea unei firme.

Premierul Victor Ponta a afirmat, într-o postare pe o reţea de socializare, că ne aflăm printre statele care au redus nivelul impozitării muncii şi al contribuţiilor obligatorii.

El a mai arătat că experţii Băncii Mondiale au poziţionat România pe primul loc în ceea ce priveşte comerţul internaţional şi pe locul 7 la accesul la creditare.

În opinia premierului, din datele publicate reiese că s-au înregistrat progrese semnificative în domeniul licenţelor de construcţii şi al conectării la electricitate. 


Etichete TitluriimpozitetaxeBanca Mondialămediu de afaceriacces la creditareînceperea unei afaceripremierul Victor Pontaeconomie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live