Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Iulie 2019
Vizualizari: 441
Comentează add

Consiliul Judeţean Bacău a alocat, ieri, 100.000 de euro. Ptr alte obiective din Raionaul Soroca, au contribuit cu bani și Județele Suceava, Buzău, Vaslui.

Bacăul contribuie la construirea unui stadion în satul Rubleniţa RepMoldova

radiojurnal

  Foto: arhivă

Consiliul Judeţean Bacău a alocat, ieri, 100.000 de euro pentru construirea unui stadion de 1.200 de locuri, cu tribune şi iarbă artificială, în satul Rubleniţa, raionul Soroca din Republica Moldova, în baza unui acord de înfrăţire mai vechi cu raionul de peste Prut.

Conducerea raionului din nordul Republicii Moldova a făcut apel la mai multe consilii judeţene din ţară pentru finanţări ale unor obiective sociale, iar judeţele Suceava, Buzău, Vaslui au contribuit fiecare cu 100.000 de euro. 

Ghenade Munteanu, preşedintele Raionului Soroca salută relațiile cu județele din România.

Ghenade Munteanu: Foarte bine când fratele mare ajută fratele mic. Ne dorim ca pe viitor să venim acasă la fraţii mai mari ca la noi acasă, deci fără a trece acele bariere la frontiere. 

Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Sorin Braşoveanu, a ezitat să răspundă la întrebarea de ce în acest moment municipiul Bacău nu are un stadion funcţional. 

Sorin Braşoveanu: Municipiul Bacău aşteaptă, aşa este, şi nu numai stadionul, e vorba de un complex sportiv şi de terenuri de tenis, terenuri pentru atletism, e vorba de mult mai multe investiţii în ceea ce priveşte activitatea sportivă, de masă şi nu neapărat de performanţă, numai că concretizarea unui astfel de proiect, de o asemenea amploare, nu se întâmplă într-un an, doi. Aşa cum aţi văzut, vorbim de un stadion performant.   

Corespondentul nostru Gabriel Pop precizează că Stadionul Municipal din Bacău este complet nefuncţional şi într-o stare de ruină de mai mulţi ani.


Etichete SuceavaBuzăuVasluibacăurepublica moldovaraionul sorocarublenița

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live