Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Luni, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Iunie 2016
Vizualizari: 1106
Comentează add

În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultima perioadă, în zona oraşului Comăneşti din judeţul Bacău a avut loc o periculoasă alunecare de teren.

Bacău: Zeci de oameni evacuați după ce li s-a surpat pământul de sub case

radiojurnal

Foto: Arhivă/ISU Sibiu.

Un versant din apropierea oraşului Comăneşti, judeţul Bacău, a luat-o la vale din cauza ploilor abundente din ultimele zece zile. Autorităţile au evacuat mai multe zeci de oameni din casele aflate în pericol.

Reporter: Gabriel Pop - În urma precipitaţiilor abundente căzute în ultima perioadă, în zona oraşului Comăneşti din judeţul Bacău a avut loc o periculoasă alunecare de teren.

Un deal împădurit din apropierea cartierului Sublăroaia a început sâmbătă să alunece, iar fenomenul a continuat în următarele două zile, astfel că astăzi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Comăneşti a luat decizia evacuării populaţiei din cele 12 gospodării supuse riscului alunecării de teren.

De asemenea, s-a hotărât continuarea monitorizării fenomenului, precum şi expertizarea cauzei efectului alunecării de teren.

Din cele 36 de persoane evacuate preventiv, 28 s-au cazat la rude, iar opt la adăpostul social pus la dispoziţie de Primăria Comăneşti.


Etichete Alunecare de terenComăneştijudeţul Bacău

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live