Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Pop

2 Februarie 2022
Vizualizari: 241
Comentează add

Echipele Companiei regionale lucrează pentru a repune conducta în funcţiune.

Bacău: Școli în online din cauza unei avarii la o conductă cu apă potabilă

gabriel-pop

  

Mai multe unităţi şcolare din Bacău au decis să nu-i mai cheme pe elevi la cursuri până mâine şi să intre în sistem online, ca urmare a unei avarii la o conductă principală de alimentare cu apă potabilă care a afectat întreg oraşul.

Este vorba despre 16 unităţi de învăţământ, după cum a precizat Roxana Cerghici, consilier la Inspectoratul Şcolar Judeţean:

Roxana Cerghici: Este vorba despre șapte colegii naționale, despre trei licee tehnologice și teoretice, despre Palatul Copiilor și cinci școli gimnaziale. S-a invocat Ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății, care prevede ca în situații justificate, unitățile de învățământ pot desfășura activități didactice în sistem online, cu aprobarea, bineînțeles, a Inspectoratului Școlar, chiar și în situația în care nu se impune această suspendare a cursurilor cu prezență fizică pe motivul îmbolnăvirilor cu SARS-coV-2.
 
În prezent, echipele Companiei regionale lucrează pentru a repune conducta în funcţiune. Deşi acest lucru este estimat pentru astăzi, la ora 20:00, procedurile de umplere vor dura cel puţin 24 de ore, astfel că băcăoanii ar putea avea din nou apă potabilă la robinet abia mâine seară.

Etichete bacauscolionlineavarieconductaapa potabila(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live