Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Aprilie 2021
Vizualizari: 369
Comentează add

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că o companie autorizată, contractată de spital, verifica periodic instalațiile din unitatea mobilă, din curtea Spitalului Victor Babeș din București.

Babeș-Presiunea oxigenului a crescut și ventilatoarele s-au oprit automat

radiojurnal

   Raed Arafat. Foto. gov.ro

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a explicat că acest tip de unitate mobilă ATI, a funcționat fără probleme până acum, în Argeș, iar de sâmbătă și până ieri, la Spitalul Victor Babeș din București, și a mai spus că presiunea din buteliile de oxigen a crescut provocând oprirea automată a ventilatoarelor din TIR. 

Potrivit șefului DSU, o companie autorizată, contractată de spital, verifica instalațiile din unitatea mobilă, periodic. 

Reporterul RRA, Petruța Obrejan, amintește că în această unitate mobilă, din curtea spitalului Victor Babeș, 8 pacienți erau conectați la ventilatoare, 3 dintre ei au decedat, iar ceilalți 5 au fost transferați imediat, unul într-o altă secție a spitalului iar ceilalți la ale unități din capitală.


Etichete Șeful Departamentului pentru Situații de UrgențăRaed ArafatSpitalul Victor Babeș-Bucureștidecesepandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live