Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Raul Matiş, Târgu Mureş

3 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1135
Comentează add

Noua instalaţie a fost realizată în baza unui proiect al companiei canadiene Lavalin, iar valoarea investiţiei s-a ridicat la aproximativ 4 milioane de euro.

Azomureş a inaugurat o nouă instalaţie de filtrare a emisiiilor

raul-matis-targu-mures

Foto: Arhivă.

SC Azomureş SA Târgu Mureş a anunţat că a pus în funcţiune prima instalaţie nouă realizată în cadrul programului de investiţii în valoare totală de peste 240 milioane euro, care are ca scop încadrarea în normele impuse de Uniunea Europeană cu privire la protecţia mediului înconjurător.

Potrivit purtătorului de cuvânt al societăţii, Ovidiu Maior, este vorba despre instalaţia de filtrare de la una dintre unităţile de granulare a azotatului de amoniu, care a presupus montarea unor echipamente de captare şi spălare a emisiilor de amoniac.

Noua instalaţie a fost realizată în baza unui proiect al companiei canadiene Lavalin, iar valoarea investiţiei s-a ridicat la aproximativ 4 milioane de euro.

O instalaţie de filtrare similară, care va fi montată la cea de-a doua unitate de granulare a azotatului de amoniu în cel mai scurt timp, este finalizată în proporţie de 90%, valoarea acestei investiţii ridicându-se la circa 4,5 milioane de euro.


Etichete Azomureşinstalaţie de filtrareproiect realizat cu bani europenipurtătorului de cuvânt al societăţiiOvidiu Maior

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live