Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

27 Martie 2017
Vizualizari: 1083
Comentează add

Comisia de recepție pentru secțiunea de metrou Laminorului-Străulești se întrunește astăzi la Ministerul Transporturilor.

Azi aflăm când se deschide secțiunea de metrou Laminorului-Străulești

alex-lancuzov
Comisia de recepție pentru secțiunea de metrou Laminorului-Străulești se întrunește astăzi la Ministerul Transporturilor și, dacă toate lucrările sunt finalizate Metrorex ar putea decide deschiderea celor două stații săptămâna aceasta.
 
Cel mai important aviz este cel de la ISU, având în vedere că în decembrie 2016, stațiile nu aveau sistemele pentru informarea călătorilor și mai ales pentru siguranță la incendiu.
 
În urmă cu aproape trei luni atât conducerea Metrorex cât și Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc au anunțat că termenul de finalizare este sfârșitul lunii martie 2017.
 
Toate probele tehnologice au fost finalizate și nu s-au identificat deficiențe au precizat pentru RRA, surse Metrorex.
 
Dacă la exterior și interior stațiile sunt finalizate, carosabilul pe bulev. Bucureștii Noi încă mai are restricții, de exemplu lângă Laminorului pe sensul spre Bazilescu se merge deviat pe linia tramvaiului, încă nefuncțională.
 
Secțiunea de metrou Lamionorului –Străulești din N-V Capitalei are cu o lungime de 2 km. și un bazin cu o populație de zeci de mii de persoane iar o parte importantă vor fi navetiștii care intră în oraș dinpre Mogoșoaia și parțial Chitila.
 
Parcarea cu 600 de locuri de la Străulești ar urma să fie inaugurată peste aproximativ un an.

Etichete metrouLaminorului-StrăuleștiMinisterul Transporturilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live