Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 22 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

21 Aprilie 2015
Vizualizari: 934
Comentează add

Avionul fără pilot Hermes 900, produs în Israel, are mare căutare pe piaţa internaţională datorită performanţelor pentru recunoaştere şi transmitere de informaţii în timp real.

Avionul fără pilot Hermes 900, "succes pe piaţa internaţională"

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Avionul fără pilot Hermes 900. Foto: wikipedia.org. 

Avionul fără pilot Hermes 900, produs în Israel, are mare căutare pe piaţa internaţională datorită performanţelor pentru recunoaştere şi transmitere de informaţii în timp real. 
 
Israelul are în vedere faptul că dronele - avioanele fără pilot - vor constitui în viitorul apropiat cea mai mare parte din dotarea unei flote militare moderne. 
 
Hermes 900 este un avion fără pilot produs de industria aeronautică israeliană, un model dintre cele mai performante în lume şi care are o autonomie de zbor până la 36 de ore, fiind utilizat pentru recunoaştere, supraveghere sau releu de comunicaţii. 
 
Potrivit ultimelor date, publicate astăzi, avionul fără pilot israelian Hermes 900 poate perturba activitatea inamicului care atacă Israelul. 
 
A intrat în dotarea forţelor israeliene şi a fost testat cu succes în conflictul din vara trecută, în zona Gaza.
 
 Ceea ce îl diferenţiază de modelele anterioare este faptul că are o excelentă capacitate optică pentru colectarea şi transmiterea de infomaţii în timp real. 
 
"Vede foarte bine ce este la sol", spune comandantul flotei israeliene de avioane fără pilot, şi poate face mai mult, însă detaliile rămân clasificate. 
 
În 10-20 de ani, platformele fără pilot vor reprezenta aproape două treimi din flota aeriană militară şi vor îndeplini misiunile murdare, plicticoase şi periculoase.

Etichete Avionul fără pilot Hermes 900produs în Israeldroneleautonomie de zbor până la 36 de orezona Gazacomandantul flotei israeliene de avioane fără pilot,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live