Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Alegeri locale 2020. Stiri electorale Marţi, 22 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

15 Mai 2019
Vizualizari: 485
Comentează add

Două persoane decedate după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la Nehoiu.

Avion de mici dimensiuni prăbuşit: 2 persoane decedate

radu-dobritoiu

Două persoane au fost găsite decedate într-un avion de mic dimensiuni prăbuşit într-o zonă montană din apropierea oraşului Nehoiu din municipiul Buzău, au informat miercuri reprezentanţii IGSU şi ai Prefecturii Buzău.

Autorităţile din judeţul Buzău au fost alertate, miercuri, de un apel la 112, apelantul susţinând că a auzit un zgomot la o distanţă considerabilă, care ar fi putut fi un aparat de zbor de mici dimensiuni.

Potrivit IGSU, forţele de intervenţie şi salvare au găsit locul accidentului, iar din primele informaţii de la faţa locului se confirmă decesul a două persoane. Locul respectiv este în zona Barajului Siriu.

Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma, avionul s-a prăbuşit în arealul geografic al satului Valea Nehoiului, care aparţine de oraşul Nehoiu. Reprezentantul Prefecturii Buzău a menţionat că apelul la 112 a fost făcut de un cioban.

'Accidentul aviatic s-a produs într-o zonă greu accesibilă', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

Condiţiile meteo au fost nefavorabile în zona de nord a judeţului Buzău începând de marţi seara, cu vânt şi precipitaţii.
 


Etichete avion Nehoiuavion prabusit

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live