Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Aprilie 2014
Vizualizari: 1924
Comentează add

O escadrila de avioane F-16 americane va participa din această săptămană la un exerciţiu comun cu forţele aeriene române, la Câmpia Turzii, spune ministrul apărării Mircea Duşa..

Avioane F16 americane participă la exerciţii militare în România

radiojurnal

Foto: Arhivă

O escadrila de avioane F-16 americane va participa din această săptămană la un exerciţiu comun cu forţele aeriene române, la Câmpia Turzii.

Ministrul apărării, Mircea Duşa, a precizat ca exerciţiul a fost planificat anul trecut. Totodată, ministrul apărării a afirmat ca CSAT a aprobat săpămâna trecută suplimentarea numărului de militari americani de la Baza Mihail Kogălniceanu.   

"Pe Baza militară de la Kogălniceanu, a dat acest comunicat şi Ambasada Statelor Unite, sunt peste 250 de militari care se ocupă de problemele administrative din baza respectivă şi, de asemenea, săptămâna terecută, în CSAT, a aprobat suplimentarea efectivelor cu militari din forţele marine care au misiuni de operaţii speciale" a mai spus Mircea Duşa. 

Ministrul apărării, Mircea Duşa, a mai afirmat ca discuţiile pe care le va purta astăzi la telefon cu şeful Pentagonului, Chuck Hagel, vor viza Parteneriatul strategic cu Statele Unite şi capacităţile militare pe care atât ţara noastră, cât şi alte state de la graniţa Uniunii Europene şi NATO trebuie să le aibă în viitor.


Etichete avioaneF-16americanCâmpia TurziiMinistrul apărăriiMircea DuşaBaza Mihail KogălniceanuChuck HagelSUAmilitari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live