Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

18 Noiembrie 2020
Vizualizari: 278
Comentează add

Aviația israeliană a intervenit în Siria, fiind distruse poziții ale armatei siriene și ale forțelor iraniene.

Aviația israeliană a intervenit în Siria

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Foto: Arhiva 

Ministrul israelian al apărării, Benny Gantz, care a vizitat granița de nord a țării cu Siria, a declarat că Israelul nu va tolera amplasarea de explozivi pe Înălțimile Golan.

Aviația israeliană a intervenit în Siria, fiind distruse poziții ale armatei siriene și ale forțelor iraniene. Corespondentul nostru în regiune, Dragoș Ciocîrlan, transmite.

Corespondenţă din Israel - Reporter: Dragoş Ciocîrlan - Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a confirmat că avioanele au vizat poziții ale armatei siriene și membri ai unității de elită iraniene Quds, fiind lovite facilități de depozitare și baterii de rachete. Hidai Zilberman a spus că au fost lovite ținte în apropierea frontierei și până în zona Damascului, inclusiv un centru de comandă al forțelor iraniene din Siria, în apropierea aeroportului de la Damasc, și un complex militar în care sunt găzduiți vizitatori iranieni de nivel înalt, la sud de Damasc. Sistemul antirachetă israelian Iron Dome fost consolidat în nordul țării şi armata e pregătită pentru orice ar putea urma. Anterior, armata israeliană a expus dispozitive explozive amplasate la frontieră de o echipă siriană, coordonată de forțele iraniene. Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a indicat cel puțin zece morți în urma operațiunii avioanelor israeliene, între aceștia și iranieni.


Etichete (ii)aviatiesiriaisrael

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live