Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Ianuarie 2021
Vizualizari: 525
Comentează add

Specialiștii îndeamnă populația să nu se lase păcălită de reclamele care promovează medicamente minune anti-COVID.

Avertisment în privinţa "medicamentelor minune" anti-COVID

radiojurnal

 Foto: wikispaces.com.

Specialiștii îndeamnă populația să nu se lase păcălită de reclamele care promovează medicamente minune anti-COVID.
 
Medicul infecționist Virgil Musta atrage atenția că un spray nazal care va intra luna viitoare pe piață și este promovat ca fiind capabil să distrugă 99% dintre virușii care duc la apariția COVID-19 este de fapt un preparat cosmetic, nu un medicament.
 
Virgil Musta: Acesta preparat al unei companii franceze de fapt nu este medicament; este un preparat cosmetic. Fiind preparat cosmetic, este mai mult mai simplu să-l introduci în ţară, nu-ţi trebuie atât de multe avize. Şi faptul că spune că omoară 99% din viruşi eu cred că este o problemă de marketing, pentru că eu am îndoieli legate de faptul că au făcut studii riguroase. Şi e dificil să faci studii de a vedea capacitatea de a distruge viruşi.
 
Realizator: Zilele trecute, specialiști în medicină au avertizat că nici Ivermectina nu are avizul Agenției Naționale a Medicamentului și nu poate fi folosită în tratamentul anti-COVID - transmit colegii de la Radio România Timișoara.
 
(PH)

Etichete medicamentecovid-19avertisment(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live