Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iulie 2020
Vizualizari: 287
Comentează add

Avertisment al premierului Ludovic Orban pentru patronii de localuri

radiojurnal

Foto: gov.ro

Atenţia autorităţilor se îndreaptă pentru următoarele trei zile către litoral - se anunță un nou sfârșit de săptămână aglomerat, iar la distracție, tentația de a ignora regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului este mare.

Cu puțin timp în urmă, premierul Ludovic Orban a făcut un nou apel la responsabilitate și i-a avertizat la modul ferm pe patronii de localuri că verificările și sancțiunile în cazul normelor impuse de pandemie vor fi aspre:


Ludovic Orban: Controale la sânge, care să ducă la amendarea tuturor celor nu respectă legea și inclusiv la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenții economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă regulile. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le știe toată lumea, și în care, patronillor le transmit de pe-acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi. Obiectivul nostru este să mobilizăm toate instituțiile statului care au atribuții în bătălia cu COVID, de asemenea, să aducem alături de noi pe toți actorii instituționali, indiferent că sunt din zona publică sau din zona privată, și, nu în ultimul rând, cetăţenii, să-i aducem alături de noi, să revină la responsabilitatea care a caracterizat comportamentul românilor în prima parte a pandemiei.


Realizator: Declaraţia premierului fost făcută în timpul vizitei pe șantierul podului peste Dunăre pe malul tulcean al fluviului. Ludovic Orban a recunoscut că lucrările sunt întârziate din cauza avizelor necesare relocării unor rețele de utilități și a apreciat efortul făcut de constructor pentru recuperare, notează corespondenta noastră la Tulcea, Luiza Rosetti.

(RS)


Etichete ludovic orbanpremierpatroni(RS)afacericoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live