Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

26 Iunie 2017
Vizualizari: 1514
Comentează add

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii avertizează în privinţa efectelor negative ale instabilităţii guvernamentale.

Avertisment al Consiliului Naţional al IMM-urilor

bogdan-isopescu

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii avertizează în privinţa efectelor negative ale instabilităţii guvernamentale şi solicită mediului politic rezolvarea urgentă a crizei.

Primul efect negativ este legat de deprecierea leului, au afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Consiliului.

De asemenea, o altă problemă cu care se confruntă în prezent România este pregătirea slabă a managerilor din sistemul de stat.

Preşedintele de onoare al Consiliului IMM-urilor, Ovidiu Nicolescu: E foarte important, cei care conduc să aibă pregătire şi, pe măsură ce înaintezi în ierarhia managerială, să aibă şi experienţă managerială. Nu putem lăsa să înveţe oamenii management pe spinarea acestei ţări, e foarte important. Iar faptul că în România nivelul guvernanţei este pe ultimul loc în Europa,m de vreo ase ori mai mic decât media europeană, este tocmai că am umplut posturile din administraţie cu oameni care n-au pregătire managerială. Toţi managerii din sistemul public trebuie evaluaţi.

Productivitatea scăzută a muncii este o altă problemă cu care se confruntă ţara noastră. În acest domeniu ne aflăm pe penultimul loc în Europa.

Printre soluţiile prezentate de Consiliul Naţional al IMM-urilor figurează dezvoltarea eticii afacerilor, reluarea investiţiilor, promovarea de manageri competenţi şi salarizarea în funcţie de performanţă.


Etichete Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlociiavertizeazăefectele negative ale instabilităţii guvernamentale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live