Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Sasu

11 Ianuarie 2017
Vizualizari: 584
Comentează add

În judeţul Constanţa, cel mai afectat de ninsoare şi viscol mai sunt nealimentate cu energie electrică 11 localităţi şi parţial două.

Avarii la reţeaua de alimentare cu energie electrică în patru județe

ciprian-sasu

Foto: Arhivă.

În 29 de localităţi din 4 judeţe se înregistrează avarii la reţeaua de alimentare cu energie electrică, informează Ministerul de Interne.

Sunt afectaţi în total peste 13.500 de consumatori.

În judeţul Constanţa, cel mai afectat de ninsoare şi viscol mai sunt nealimentate cu energie electrică 11 localităţi şi parţial două.

În Brăila mai sunt afectate aproximativ 900 de persoane dintr-o singură comună.

Tot în Brăila, o echipă ISU însoţită de un vehicul cu şenile intervin pentru o femeie în vârstă cu probleme medicale la Urleasca.

Aproximativ 200 de persoane din mai multe localităţi ale judeţului Prahova, nu au la această oră energie electrică din cauza viscolului şi a zăpezii.

În Buzău, autorităţile medicale au solicitat ca zece femei însărcinate în lună terminală şi 56 de persoane dializate să fie internaţi în spitale.

În Iaşi, peste 100 de persoane caută pe câmpuri un tânăr dispărut în timpul viscolului, ne-au transmis corespondenţii noştri.

Ministerul de Interne mai anunţă că la această oră se acţionează pentru deblocarea a 24 de persoane rămase blocate în autoturisme în judeţele Ialomiţa şi Constanţa.


Etichete prahovaavarii energie electricazapadaninsorimaijudeteconstantabrailaisubuzau

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live