Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

15 Decembrie 2018
Vizualizari: 785
Comentează add

Antena de emisie-recepţie a RADIOCOM din cartierul bucureştean Berceni a fost afectată în această seară de un incendiu izbucnit în camera care alimentează aparatura cu energie.

Avarie la antena de emisie radio din cartierul bucureştean Berceni

-

Antena de emisie-recepţie a RADIOCOM din cartierul bucureştean Berceni a fost afectată în această seară de un incendiu izbucnit în camera care alimentează aparatura cu energie.

Pentru puţin timp, emisia postului Radio România Actualităţi a fost întreruptă atât în Bucureşti, cât şi în unele zone ale ţării.

Reporterul nostru, Alex Buzică, a aflat mai multe informaţii de la şeful Departamentului tehnic al Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii, Alin Terchilă:

Alin Terchilă: A fost un incident. Incendiu e mult spus, în sala de electroalimentare o baterie s-a încins şi fiind perfect închisă acolo a fost mocnit, dar am chemat pompierii pentru că a produs fum, dar ca să putem interveni a trebuit să oprim curentul electric.A pornit automat grupul electrogen, a trebuit să oprim şi grupul şi a fost afectata emisia aici în Olteniţei şi a fost afectată emisia posturilor de radio publice în ţară, mai puţin în staţia Herăstrău, unde avem o altă legătură directă. Am vorbit să comute pe alte linii de rezervă în ţară, dar trebuie fiecare staţie să-şi facă raportul şi o să ştim cum stăm.


Etichete Avarieantena de emisie radiocartierul bucureştean Berceniradiocom

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live