Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALA Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

16 Septembrie 2017
Vizualizari: 611
Comentează add

Autostrada Bucureşti - Braşov este prioritară pentru infrastructura rutieră din România, declară ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.

Autostrada Bucureşti - Braşov, prioritară pentru infrastructura rutieră

alex-lancuzov

Autostrada Bucureşti - Braşov este prioritară pentru infrastructura rutieră din România, declară ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.

El s-a întâlnit ieri cu responsabilii Autostrăzii A3, pentru a discuta despre întârzierile de execuţie în zona Capitalei şi a loturilor dintre Comarnic şi Braşov.

Tronsonul urban al Autostrăzii Bucureşti - Ploieşti are termen contractual de finalizare luna noiembrie a acestui an, dar lucrarea se află în stadiul fizic de sub 50%.

Din cele cinci loturi proiectate între Comarnic şi Braşov, doar pe ultima secţiune, de lângă Braşov, lucrările ar putea începe anul viitor.

Recent, premierul Mihai Tudose a afirmat că a solicitat ajutor tehnic de la experţii Băncii Mondiale pentru acest proiect.


Etichete Autostrada Bucureşti - Braşovinfrastructura rutierăministrul transporturilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live