Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

4 Decembrie 2015
Vizualizari: 929
Comentează add

Circulația este deviată pe DN 1 între nodurile Săliște și Cunța, tronson care preia traficul greu intens dintre Sibiu și Sebeș.

Autostrada A 1 Săliște- Cunța rămâne închisă pe perioadă nedeterminată

alex-lancuzov

Arhivă Foto: Alex Lancuzov.

Autostrada Săliște- Cunța rămâne închisă pe perioadă nedeterminată.

După ce în urmă cu două zile Compania de Autostrăzi și Drumuri publica o estimare potrivit căreia circulația va fi reluată în iunie 2016, astăzi informația a fost retrasă de pe pagina de internet a CNADNR unde se menționează doar data de la care a fost închisă Autostrada cu o lungime de 22 km.

În toamnă, la Ministerul Transporturilor au avut loc întâlniri inclusiv cu conducerea antreprenorului din Italia care ar trebui să prezinte soluția tehnică pentru reconstrucția porțiunii cu o lungime de 200 de metri care a fost demolată.

O variantă provizorie pentru redeschiderea circulației este asfaltarea drumului tehnologic de lângă autostradă dar intervenția nu se mai poate realiza din cauza vremii.

Circulația este deviată pe DN 1 între nodurile Săliște și Cunța, tronson care preia traficul greu intens dintre Sibiu și Sebeș și pe care în cele trei luni de la închiderea Autostrăzii se înregistrează o creștere semnificativă a numărului de accidente grave.


Etichete Autostrada Săliște- CunțainchisaCNADNRministerul transporturilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live