Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

4 Martie 2021
Vizualizari: 179
Comentează add

Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, a făcut anunțul pe Facebook şi a precizat că urmează să fie emise autorizații și pentru restul drumurilor de legătură.

Autorizație pentru primii 7 km din drumurile de legătură cu Podul Brăila

florin-lepadatu

  Foto: Adriana Tudose / RRA

Astăzi a fost emisă autorizația de construire pentru primii 7 km din drumurile de legătură cu Podul Brăila, fără de care acesta nu ar putea fi dat în trafic la finalul anului viitor.
 
Ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, a făcut anunțul pe Facebook şi a precizat că urmează să fie emise autorizații și pentru restul drumurilor de legătură.
 
În mod normal, construcția drumurilor trebuia să înceapă simultan cu podul, dar birocrația (exproprieri, acorduri) nu a fost rezolvată la timp, a menționat ministrul transporturilor.
 
Podul suspendat peste Dunăre va avea o lungime de aproape 2 km, dintre care 1.120 m reprezintă deschiderea centrală, la care se adaugă două deschideri laterale de aproximativ jumătate de kilometru pe malul dinspre Brăila și 364 de metri pe malul dinspre Tulcea.
 
La momentul finalizării va fi al treilea pod din Europa din punct de vedere al deschiderii centrale și al lungimii, potrivit RADOR.
 

Etichete ministrul transporturilorCătălin DrulăPodul Brăilaautorizatiedrumuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live