Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Martie 2020
Vizualizari: 870
Comentează add

Echipaje mixte de poliţişti şi jandarmi verifică dacă pietonii dacă au actele în regulă - legitimaţie de serviciu, adeverinţă de la angajator sau declaraţie pe proprie răspundere.

Autoritățile verifică dacă cetățenii respectă noile reguli de deplasare

radiojurnal

Poliţiştii rutieri din Bucureşti, dar şi din ţară, de la inspectoratele judeţene, verifică dacă şoferii şi pietonii respectă noile reguli de deplasare şi circulaţie stabilite prin Ordonanţa militară nr. 3 emisă ieri.

În Capitală au fost instalate filtre formate din reprezentanţi ai Poliţiei, Jandarmeriei şi ai Armatei, atât în zona centrală a oraşului, dar şi la drumurile principale de ieşire sau intrare în oraş.

Şoferii care nu aveau documentele pentru a justifica deplasarea au fost amendaţi, valoarea minimă fiind de 50 de lei dacă amenda se achită în 15 zile.

Reporterul Alexandru Lancuzov transmite că echipaje mixte de poliţişti şi jandarmi verifică dacă pietonii dacă au actele în regulă - legitimaţie de serviciu, adeverinţă de la angajator sau declaraţie pe proprie răspundere, documente care pot fi prezentate şi în format electronic, de pe mobil sau tabletă.

(RS)


Etichete restricţiibucuresticoronavirusfiltrepolitiemaiarmatadocumente,stare de urgentacarantina(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live