Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

8 August 2019
Vizualizari: 288
Comentează add

Alexei Navalnîi se află în detenţie pentru încălcarea durei legislaţii ruseşti în materie de demonstranţii publice, după ce a cerut populaţiei Moscovei să protesteze public.

Autorităţile ruse au blocat mai multe conturi asociate liderului opoziţiei

sergiu-stet

Alexei Navalnîi. Foto: Arhivă

Autorităţile ruse au blocat joi, 8 august, mai multe conturi bancare asociate liderului opoziţiei din ţară, Alexei Navalnîi, ca parte a unei anchete vizând spălarea de bani, au anunţat Kira Iarmiş - purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi.
 
Reuters transmite că printre conturile blocate se numără cele ale unei fundaţii anticorupţie înfiinţate de Navalnîi şi unele conturi ale apropiaţilor acestuia. Decizia a fost luată după ce, sâmbătă, a fost declanşată o anchetă penală în legătură cu spălarea de către fundaţia lui Navalnîi a unei sume de 1 miliard de ruble, echivalentul a 15,31 milioane de dolari.
 
Alexei Navalnîi se află în detenţie pentru încălcarea durei legislaţii ruseşti în materie de demonstranţii publice, după ce a cerut populaţiei moscovite să protesteze public faţă de  excluderea de la alegerile locale a candidaţilor opoziţiei.

Etichete Alexei NavalnîiKira Iarmişprotestebanibănciconturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live