Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 31 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mira Gomboş

20 Septembrie 2020
Vizualizari: 288
Comentează add

Autorităţile iau în calcul şi vaccinarea antigripală a cadrelor didactice, pe lângă celelalte categorii de risc, care au deja recomandare de imunizare.

Autorităţile iau în calcul vaccinarea antigripală a cadrelor didactice

mira-gombos

Foto: Arhivă.

Autorităţile iau în calcul şi vaccinarea antigripală a cadrelor didactice, pe lângă celelalte categorii de risc, care au deja recomandare de imunizare.

Trei milioane de doze de vaccin antigripal au fost comandate de Romania, a anunţat astăzi, la Iaşi, ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru.

El a reiterat îndemnul către populaţie de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii coronaviruslui, pe fondul protestelor care au avut loc ieri, în mai multe oraşe din ţară, faţă de măsurile sanitare impuse de guvern.

Nelu Tătaru: Avem nişte precauţii - includ portul măştii, includ distanţare, includ dezinfectanţi. Avem o lună în care s-au redeschis restaurantele, teatrele, cinematografele, reîntoarcerea din concedii, aglomerarea transportului în comun, deschiderea şcolii, campanie electorală, alegeri. Toate acestea au un numitor comun: respectarea unor norme în vederea desfăşurării lor, respectând acele norme avem o transmitere comunitară scăzută, avem un număr scăzut de cazuri, ne menţinem pe acel platou pe care suntem acum. Haideţi să transformm primul val într-un val decizional, pentru că al doilea val depinde foarte mult de cum gestionăm primul val.


Etichete (ii)vaccinarecadre didactice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live