Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Ianuarie 2022
Vizualizari: 475
Comentează add

De luni, 55 de unități de învățământ din Capitală trec la predare online.

Autorităţile din Bucureşti au impus noi restricţii

radiojurnal

Şi Bucureștiul a depășit pragul de 3 la mie, iar autoritățile au anunțat activarea restricțiilor suplimentare, între care reducere la 30% a capacității maxime la care pot funcționa în restaurantele, cafenelele sau sălile de fitness, dar și suspendarea activității didactice cu prezență fizică în școlile și grădinițele unde rata de vaccinare anti-COVID-19 a persoanelor este sub 60%.

Reporterul RRA, Alex Buzică, transmite că, de luni, 55 de unități de învățământ din Capitală trec la predare online.

Prefectul Bucureștiului, Alexandra Văcaru, a anunțat că se va analiza și situația transportului public pentru identificarea unor eventuale soluții de reducere a aglomerației.


Alexandra Văcaru: Operatorii de transport au luat deja o serie de măsuri de la începutul pandemiei și anul trecut, când cresea rata de incidenţă, am stabilit cu Metrorexul suplimentarea trenurilor și STB-ul, de asemenea, a suplimentat. În zilele următoare vom avea noi întâlniri, să vedem dacă sunt necesare, în acest context, o eventuală suplimentare sau găsirea unor noi solutii. O soluție indirectă este deja stabilită atât în Hotărârea CMBSU, cât și în Hotărârea de Guvernul cu organizarea programului de lucru într-un anumit interval orar sau pe grupe, schimburi sau ture, tocmai pentru a fluidiza traficul și a evita aglomerarea.


Etichete bucurestirestrictiicoronavirus(RS)Prefectul BucureștiuluiAlexandra Văcaru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live