Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Enache

13 Martie 2013
Vizualizari: 2289
Comentează add

Autorităţile române anchetează modul în care o anumită cantitate de carne de curcan cu reziduuri de antibiotic, a ajuns în Germania de la o fermă din ţara noastră.

Autorităţile anchetează alerta alimentară transmisă de Germania

mihaela-enache

Curcani. Foto: Reuters.

Autorităţile sanitar-veterinare anchetează o alertă alimentară transmisă de Germania prin sistemul european destinat acestor notificări.

Potrivit alertei este vorba despre identificarea, în Germania, a unui lot de carne de curcan din România, suspectat că ar conţine reziduuri de antibiotic.

Potrivit vicepreşedintelui ANSV şi pentru siguranţa alimentelor, Vladimir Mănăstireanu datele de pe sistemul rapid de alertă, până nu se finalizează ancheta, sunt confidenţiale.

"Am primit, în această dimineaţă, pe sistemul rapid de alertă. Am declanşat ancheta. Colegii noştri sunt în teritoriu, s-a luat legătura cu colegii din judeţ. Este o anchetă în plină desfăşurare, vă vom anunţa rezultatul. Datele de pe sistemul rapid de alertă, până nu se finalizează ancheta, sunt confidenţiale.

"Este un tir de curcan, plecat de la firmă din România, suspectat că ar fi cu reziduuri de antibiotice.",  a spus Vladimir Mănăstireanu.


Etichete carnecurcanGermaniaantibioticANSVVladimir Mănăstireanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live