Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Ianuarie 2022
Vizualizari: 223
Comentează add

Autorităţile au aprobat azi noile reguli de funcţionare a şcolilor: prezenţa fizică nu mai este condiţionată nici de rata locală de infectare, nici de procentul de vaccinare.

Autorităţile au aprobat noile reguli de funcţionare a şcolilor

radiojurnal

Autorităţile au aprobat azi noile reguli de funcţionare a şcolilor: prezenţa fizică nu mai este condiţionată nici de rata locală de infectare, nici de procentul de vaccinare anti-COVID-19 a personalului, ci în primul rând de gradul de ocupare a paturilor din spitale destinate copiilor cu SARS-CoV-2.

Toate unităţile de învăţământ dintr-un judeţ în care se ajunge la un procent de ocupare 75% - în cazul Capitalei se ia în considerare întrega zonă Bucureşti-Ilfov - trec la scenariul online, a explicat ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu:


Sorin Cîmpeanu: Un prag care nu este atins în niciunul dintre județele României în prezent, deci luni, toate școlile și grădinițele din România, din această perspectivă, vor putea să funcționeze cu prezență fizică. Cea de-a doua schimbare este a suspendării activității cu prezență fizică în fiecare clasă din școală sau în fiecare grupă din grădiniță, atunci când sunt trei cazuri de infectare în șapte zile consecutive. Se păstrează regula intrării în online a întregii școli atunci când cel puțin jumătate din numărul de clase au activitatea fizică suspendată.


Etichete scolielevicovidonline(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live