Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMÂNII DE PRETUTINDENI Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Aprilie 2018
Vizualizari: 919
Comentează add

Sindicaliştii anunţă că negocierile continuă şi astăzi. Ei cer o mărire salarială de 500 de lei, dar administraţia oferă 175 de lei.

"Automobile Dacia" a votat pt grevă la Mioveni, posibilă după Paşte

radiojurnal

  Uzinele Dacia de la Mioveni. Foto: Arhivă.

Adunarea Generală a Sindicatului "Automobile Dacia" a votat cu o largă majoritate în favoarea declanşării grevei pe platforma de la Mioveni.

Urmează consultarea tuturor membrilor de sindicat, iar dacă jumătate plus unu dintre aceştia îşi vor da semnăturile, data grevei se va stabili într-o nouă şedinţă a conducerii sindicatului.

Între timp, negocierile dintre angajaţi şi patronat vor continua, a precizat viceliderul Sindicatului "Automobile Dacia", Ion Iordache. 

Ion Iordache: În tot acest timp există între noi, sindicat şi administraţie, negocieri. Ne-am angajat faţă de membrii noştri de sindicat că după fiecare şedinţă le vom cere părerea despre stadiul în care ne aflăm. Greva dacă se va declanşa va fi după Paşte. 

Potrivit corespondentului Cristian Matei, de la Radio România Actualităţi, sindicaliştii de pe platforma Dacia Mioveni solicită o creştere a salariului cu 500 de lei, în timp ce administraţia fabricii, a anunţat, după mai multe runde de negocieri, că oferă 175 de lei.

Viceliderul Sindicatului "Automobile Dacia", Ion Iordache  a mai precizat că şi astăzi va fi o zi de negociere şi că  administraţia o să înţeleagă că salariaţii de la Dacia sunt foarte determinaţi să-şi susţină revendicările. 


Etichete daciamiovenigrevăsalarii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live