Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Costi Dumăscu

2 Iunie 2013
Vizualizari: 1760
Comentează add

Potrivit unui comunicat, decizia Biroului Naţional de conducere al partidului a fost luată după o serie de măsuri considerate abuzive ale fostului preşedinte ţărănist.

Aurelian Pavelescu, suspendat din funcţia de preşedinte al PNŢCD

costi-dumascu

Aurelian Pavelescu. Foto: facebook.com/PNTCD

Biroul Naţional de conducere al Partidului Naţional Ţărănesc-Creştin Democrat l-a suspendat din funcţie pe liderul formaţiunii, Aurelian Pavelescu.

Potrivit unui comunicat, decizia a fost luată după o serie de măsuri considerate abuzive ale fostului preşedinte ţărănist.

El este acuzat, printre altele, de faptul că a închiriat spaţiul din incinta sediului central al partidului pentru activităţi lucrative şi chiar că a emis o hotărâre de evacuare a sediului central fără acordul forului de conducere al partidului.

Purtătorul de cuvânt al PNŢCD, Sandra Pralong, afirmă că este momentul ca partidul să-şi regăsească unitatea.  

"Urmează convocarea unui congres de reunificare, congres în care să poată să fie prezente toate forţele ţărăniste, pentru a reîntregi acest partid care a fost sfâşiat din cauza velietăţilor şi din cauza nerespectării principiilor, şi din multe alte cauze care acuma trebuie să stopeze, pentru că dreapta românească are nevoie de un partid unit, puternic şi care să reprezinte aceste principii", a precizat purtătorul de cuvânt al PNŢCD.

Sandra Pralong i-a mai declarat redactorului Radio România Actualităţi, Alexandra Cristea, că a fost stabilită şi data la care va avea loc congesul, 19 octombrie.


Etichete PNŢCDAurelian PavelescuSandra Pralong,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live