Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

17 Iulie 2010
Vizualizari: 2739
Comentează add

Aurelian Pavelescu a fost votat de 441 din cei 463 de delegaţi care şi-au exercitat dreptul de vot. El a fost singurul candidat pentru şefia PNŢCD.

Aurelian Pavelescu, ales preşedinte al PNŢCD

paul-poterasi

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu. Foto: Mediafax.

Congresul extrordinar al PNŢCD l-a ales ca preşedinte al formaţiunii pe Aurelian Pavelescu, acesta fiind unicul candidat.

Alegerile au avut loc sâmbătă la Palatul Parlamentului, Aurelian Pavelescu fiind votat de 441 din cei 463 de delegaţi care şi-au exercitat dreptul de vot.
   
De asemenea, s-au înregistrat 11 voturi "împotrivă", şapte abţineri şi au fost anulate patru voturi.
   
Delegaţii au adoptat moţiunea propusă de Aurelian Pavelescu, "PNŢCD - continuitate şi demnitate", prin care a fost propusă şi componenţa Biroului Naţional de Conducere al formaţiunii politice.
   
Astfel, din conducerea PNŢCD vor face parte, alături de Aurelian Pavelescu, Eugen Moisescu, prim-vicepreşedinte, Vasile Lupu, preşedinte al Comitetul Naţional de Conducere, Liviu Iane, secretar general şi vicepreşedinţii Mircea Irimescu, Costinel Milescu, Tudorel Chestoi, Daniel Vereş, Monica Toma, Marius Popovici, Laurenţiu Mândrea, Constantin Fătu, Marian Popa, Alexandru Blejan şi Romulus Luca.
     
Delegaţii la Congresul Extraordinar al PNŢCD au adoptat sâmbătă o rezoluţie prin care se hotărăşte declanşarea campaniei electorale pentru anul 2012.

Potrivit rezoluţiei, adoptată cu unanimitate de voturi, organele de conducere ale partidului sunt însărcinate să organizeze partidul în vederea alegerilor din anul 2012.
   
Liderul PNŢCD a critcat faptul că la alegerile locale anterioare partidul a propus liste de candidaţi în numai 17% dintre localităţi, anunţând că îşi propune ca în anul 2012 partidul să depună liste de candidaţi în cel puţin 50% din localităţile ţării.


Etichete Aurelian PavelescuPNŢCDalegerivotpreşedinte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live