Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Februarie 2021
Vizualizari: 362
Comentează add

Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor a decis ieri, și excluderea deputatului Mihai Lasca și a precizat că ptr viitoarele alegeri va institui un sistem mult mai selectiv.

AUR anunţă că a retras sprijinul politic acordat senatoarei Diana Şoşoacă

radiojurnal

 

Biroul Naţional de conducere al Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor a decis ieri excluderea deputatului Mihai Lasca, deoarece acesta a omis să anunţe formaţiunea că este urmărit penal pentru organizare de grup infracţional şi condamnat pentru vătămare corporală.

AUR mai anunţă într-un comunicat că a retras sprijinul politic acordat Dianei Şoşoacă Ivanovici, deoarece aceasta a refuzat sistematic să acţioneze atât în parlament, cât şi în spaţiul public în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum şi cu deciziile conducerii partidului.

Prin urmare, Diana Şoşoacă îşi va exercitarea mandatul în afara grupului senatorial al AUR. Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor precizează că pentru viitoarele scrutine electorale va institui un sistem mult mai riguros de verificare şi selecţie a candidaţilor. 


Etichete AURMihai LascaDiana Şoşoacă Ivanoviciexcludere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live