Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 18 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

28 Iulie 2020
Vizualizari: 332
Comentează add

Audieri la Comisia "Sparanghelul"

catalin-purcaru

 Foto Agerpres

Comisia parlamentară de anchetă privind deplasarea muncitorilor români la cules de sparanghel în Germania se reuneşte de la această oră. Pe ordinea de zi, printre altele, este şi audierea mai multor persoane invitate.

Are mai multe informaţii reporterul RRA Cătălin Purcaru.

Reporter: Administratorul firmei care gestionează Parcarea de la Aeroportul Internaţional Cluj este aşteptat astăzi la Comisia parlamentară comună de anchetă privind deplasarea muncitorilor români la cules de sparanghel în Germania.

Parlamentarii vor să afle cum s-a ajuns în situaţia ca 2.000 de persoane din Suceava să se deplaseze la Aeroportul din Cluj, la începutul lunii aprilie, în plină criză medicală. Membrii comisiei vor explicaţii de ce nu au fost opriţi pe drum de către oamenii legii, în condiţiile în care Municipiul Suceava şi 8 localităţi învecinate se aflau în carantină.

Săptămâna viitoare sunt aşteptaţi la audieri prefectul judeţului Cluj şi şeful Poliţiei Transporturi din cadrul aeroportului.

Către finalul acestor audieri vor fi invitaţi miniştrii de interne şi de externe, al transporturilor, al muncii, precum şi lucrători sezonieri.

(PH)

 


Etichete sparanghelulanchetacomisie(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live