Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Campionatul European de Handbal Feminin: ROMÂNIA – UNGARIA Miercuri, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Udroiu

23 Noiembrie 2017
Vizualizari: 552
Comentează add

Generalul Dumitru Dumbrava a fost audiat de Comisie despre perioada când a ocupat funcţia de şef al Direcţiei juridice din SRI

Audieri la comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI

mihai-udroiu

  Senatorul Claudiu Manda - preşedintele comisiei parlamentare de control a activităţii SRI  

Generalul SRI, Dumitru Dumbravă, a confirmat că a colaborat cu procurorul DNA, Alexandra Lancranjan, dar a precizat că nu ar fi ajutat-o în cariera, a afirmat ieri preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii, Claudiu Manda.

Generalul Dumitru Dumbrava a fost audiat de Comisie despre perioada când a ocupat funcţia de şef al Direcţiei juridice din SRI.

Potrivit lui Claudiu Manda, citat de Agerpres, Dumitru Dumbrava a mai explicat că au existat întâlniri cu procurorul Alina Bica, atunci când era la DIICOT, pentru a discuta despre diferite speţe, dar a negat ca i-ar fi cerut acesteia reţinerea într-un anumit caz. În privinta întâlnirilor sale cu Laura Codruţa Kovesi, din perioada în care aceasta ocupa funcţia de procuror general, generalul Dumbravă a spus că discuţiile aveau ca temă, preponderent, mandatele de securitate naţională. 


Etichete SRIDumitru DumbravaAlexandra LancranjanClaudiu MandaLaura Codruţa KovesiDNADIICOTAlina Bica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live