Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 08 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 August 2020
Vizualizari: 275
Comentează add

Ministrul de interne e așteptat la ora 13:00 la audieri în Comisia parlamentară de anchetă privind românii care au plecat în aprilie, în stare de urgență, la cules de sparanghel.

Audieri în Comisia de anchetă privind plecările la cules de sparanghel

radiojurnal

Foto Agerpres

Ministrul de interne, Marcel Vela, este așteptat astăzi la ora 13:00 la audieri în Comisia parlamentară de anchetă privind românii care au plecat în aprilie, în stare de urgență, la cules de sparanghel.

Președintele Comisiei, senatorul PSD Radu Oprea, declara recent că au fost finalizate investigațiile referitoare la ceea ce s-a întâmplat atunci pe Aeroportul din Cluj Napoca, iar acum atenția va fi îndreptată către Ambasada României din Germania și ulterior, spre miniștrii transporturilor, de interne și de externe.

Amintim că Parlamentul a aprobat constituirea acestei comisii pentru a verifica legalitatea deplasării celor aproximativ 2.000 de cetățenii români, în noaptea de 8 spre 9 aprilie, din localitățile lor de origine, unele aflate în carantină cu strictă supraveghere militară, la Aeroportul internațional din Cluj-Napoca, în condițiile în care România era în stare de urgență, iar deplasarea persoanelor fizice era interzisă.


Etichete (ii)comisiesparanghel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live