Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Miercuri, 21 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

18 Aprilie 2019
Vizualizari: 381
Comentează add

Lucrările pentru construirea pasajului suprateran de la Domneşti au început la doi ani de la semnarea contractului.

Au început lucrările la pasajul suprateran de la Domneşti

alex-lancuzov

Pasajul de la Domnesti. Arhivă Foto: Alex Lancuzov.

Lucrările pentru construirea pasajului suprateran de la Domneşti, în cea mai aglomerată intersecţie de pe Centura capitalei, au început la doi ani de la semnarea contractului.

Proiectul a întârziat aproape un an, după ce Primăria Generală a solicitat modificarea obiectivului pentru a permite şi montarea unei linii de tramvai sub pasaj, iar acum Ministerul Transporturilor trebuie să facă exproprieri suplimentare.

Robert Sandu, reprezentantul constructorului, i-a spus reporterului Alex Lancuzov că în acest moment se poate lucra doar pe o zonă îngustă din întregul şantier.


Robert Sandu: Au început lucrările conform autorizației de construire. Estimăm ca într-o lună de zile, o lună și un pic să finalizăm forarea piloților, după care să trecem la ridicarea structurilor din beton.


Reporter: Se lucrează doar pentru prima fază a expropierilor și autorizațiilor de construire emise. Încă nu sunt rezolvate aceste probleme.


Robert Sandu: Ne trebuie doar hotărârea de guvern. După ce iese hotărârea de guvern atunci putem să discutăm și despre autorizație de construire pentru întreg pasajul.


Reporter: Toată partea de birocrație când ar putea fi finalizată, astfel încât să aveți front de lucru pe tot șantierul?


Robert Sandu: Conform informațiilor care le avem cam două luni, două luni și jumătate.


Realizator: Pasajul de la Domneşti va fi construit sub forma unui sens giratoriu suspendat, după modelul celui de la Blejoi, în zona de nord a municipiului Ploieşti.


Etichete construirea pasajului suprateran de la Domneştisemnarea contractuluicentura capitaleibucurestirobert sanduministerul transporturilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live