Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

12 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1162
Comentează add

Acumulările de gheaţă rezultate în urma deblocării au depăşit cota de atenţie pe raza municipiului Vatra Dornei şi au distrus puntea pietonală Berna.

Au fost deblocate acumulările de gheaţă de pe raza comunei Iacobeni - FOTO

mihaela-buculei-suceava

Acumulări de gheață la Iacobeni, Suceava. Foto: Mihaela Buculei.

În urma intervenţiilor structurilor de specialitate şi a autorităţilor locale pe raza comunei Iacobeni, au fost deblocate acumulările de gheaţă create în zona celor două poduri, fapt ce a condus la deplasarea acestora în aval.

Se lucrează de asemenea pentru deblocarea unor acumulări de gheaţă pe cursul superior al râului Moldova, în zona localităţii Breaza, cu forţe ale Sistemulul de Gospodărire a Apelor (SGA), Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava (ISU) și ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență (CLSU).

Acumulările de gheaţă rezultate în urma deblocării au depăşit cota de atenţie pe raza municipiului Vatra Dornei şi au distrus puntea pietonală Berna.

Nu au fost afectate persoane.

Activitatea continuă să fie monitorizată de CLSU, ISU, SGA pe tot parcursul râurilor Bistriţa, Dorna şi cursul superior al râului Moldova.

Foto: Mihaela Buculei.


Etichete gheatape raza comunei IacobeniisuAcumulări de gheaţăVatra Dorneipuntea pietonală Berna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live