Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END (continuare) Duminică, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

1 August 2018
Vizualizari: 384
Comentează add

Rezultatul pozitiv al evaluării infrastructurii şi reţeaua dezvoltată de furnizori a fost un argument important în favoarea Ungariei,a declarat un oficial de la Budapesta.

"Atragerea investiţiei BMW în Ungaria nu a fost uşoară"

sergiu-stet

 Foto: pixabay.com.  

Competiţia dintre diferitele ţări şi oraşe pentru obţinerea investiţiei BMW a fost acerbă, însă această dezvoltare modernă, în valoare de peste un miliard de euro, va oferi municipiului Debrecen şi regiunii posibilităţi imense de dezvoltare, a declarat Róbert Ésik, preşedintele Agenţiei Ungare de Promovare a Investiţiilor (HIPA) la radio Kossuth.

Róbert Ésik şi-a susţinut afirmaţia dând ca exemple evaluarea infrastructurii, a dotărilor logistice şi a accesibilităţii forţei de muncă calificate pe care investitorii o fac premergător deciziilor. Domnia sa a adăugat că reţeaua dezvoltată de furnizori a fost un argument important în favoarea Ungariei, întrucât compania BMW achiziţionase produse şi servicii în valoare de 1,4 miliarde de euro din Ungaria, ceea ce implică circa 90 de furnizori maghiari, iar numărul acestora va creşte.

În cadrul emisiunii radio, preşedintele HIPA a subliniat că din ce în ce mai multe oraşe mari sunt capabile să atragă investiţii însemnate, iar datorită investiţiei BMW municipiul Debrecen beneficiază de o imensă oportunitate de care se va şi folosi.

Róbert Ésik a precizat totodată că strategia de dezvoltare economică a oraşului se bucură de recunoaştere internaţională.

Pregătirea lotului de teren va fi o sarcină grea. Conform planurilor, compania BMW va intra în posesia terenului în cea de-a doua jumătate a anului viitor. Preşedintele HIPA a precizat că pe site-ul oficial al BMW a apărut şi un conţinut în limba maghiară, pentru a oferi informaţii despre uzina ce va fi construită şi a colecta întrebările celor interesaţi.


Etichete BMWDebrecenautofabricăungariainvestiţieRóbert Ésik,radio Kossuth

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live