Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Februarie 2018
Vizualizari: 651
Comentează add

La ora 22 intră în vigoare un cod galben de ninsori abundente, local viscolite, cu depunere consistentă de zăpadă în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi în cei de Curbură.

Atenţionări meteo de vreme rea

radiojurnal

 Foto: Politia Romana

Meteorologii au emis atenţionări de vreme rea. Din această seară precipitaţiile vor fi în extindere dinspre sud-vest şi vor cuprinde toată ţara în următoarele 2 zile.

La ora 22 intră în vigoare un cod galben de ninsori abundente, local viscolite, cu depunere de strat consistent de zăpadă în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali, apoi şi în cei de Curbură, precum şi în zonele de deal din Banat, Oltenia şi Muntenia.

Vântul va sufla cu rafale de 50-55 km/h, iar la altitudini mari de peste 80 km/h. De miercuri, de la ora 11, fenomenele amintite se deplasează spre est şi nord est, un nou cod galben se va activa pentru zona de est a Carpaţilor Meridionali, pentru Orientalii, cea mai mare parte a Moldovei şi local în nordul Munteniei.

Până joi, la aceeaşi ora 11, ninsorile vor fi consistente în aceste regiuni - în general 20-25 l apă /mp, viteza vântului va fi de 45-50 km/h, chiar mai mare la altitudini de peste 1500 de m, în special în Carpaţii de Curbură, rafale de peste 70 km/h.


Etichete ninsorizăpadămeteoatenţionareviscolvânt

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live