Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Septembrie 2019
Vizualizari: 962
Comentează add

A fost emis un Cod Roşu de furtuni şi intensificări ale vântului, precum, Se anunţă că apa mării va fi extrem de agitată.

Atenţionare de călătorie pentru Spania ptr următoarele 2 zile

radiojurnal

 

Ministerul de Externe al României a transmis o atenţionare de călătorie pentru Spania, după ce Agenţia Meteorologică de Stat a actualizat prognoza de vreme nefavorabilă.

A fost emis un Cod Roşu de furtuni şi intensificări ale vântului, precum şi stare extrem de agitată a apei mării  pentru mâine, în provincia Alicante şi zona litorală de sud a provinciei Valencia, regiunea Murcia, iar pentru vineri, acelaşi cod pentru zona litorală a provinciei Alicante şi regiunea Murcia.

În Comunitatea Valenciană este posibil ca zborurile operate pe aeroporturile internaţionale de la Castelló, Valencia şi Alicante să aibă întârzieri sau  chiar să fie anulate şi s-au emis avertizări şi în privinţa traficului rutier în zonă, se arată în comunicatul ministerului de Externe de la Bucureşti.

Instituţia le reaminteşte cetăţenilor români care călătoresc în strainatate că au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă".


Etichete maespaniacod roşu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live