Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

10 Ianuarie 2019
Vizualizari: 486
Comentează add

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Bulgaria că, în 10 şi 11 ianuarie, sunt atenţionări.

Atenţionare de călătorie în Bulgaria

florin-lepadatu

 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Bulgaria că, în conformitate cu datele transmise de Institutul de Meteorologie şi Hidrologie local, în 10 şi 11 ianuarie, pentru 16 regiuni sunt prognozate precipitaţii sub formă de ninsoare şi ploaie.

Potrivit unui comunicat transmis de MAE, au fost emise coduri de instabilitate meteorologică, astfel: cod portocaliu de precipitaţii sub formă de ninsoare şi ploaie în regiunea Smolian.

Precipitaţiile vor atinge cote maxime de 35-50 l/mp; cod portocaliu de precipitaţii sub formă de ploaie în regiunile Haskovo, Kârdjali, Yambol şi Burgas.

Precipitaţiile vor atinge cote maxime de 35-50 l/mp; cod galben de precipitaţii sub formă de ninsoare în regiunile: Varna, Vraţa, Montana, Sofia, Sofia-Regiune şi Pernik.

Stratul de zăpadă va atinge grosimea de 10 cm iar în zona montană până la 15-20 cm; cod galben de precipitaţii sub formă de ninsoare şi ploaie în regiunea Kjustendil.

Precipitaţiile vor atinge cote maxime de până la 20 l/mp; cod galben de precipitaţii sub formă de ploaie în regiunile: Blagoevgrad, Sliven, Varna şi Dobrici.

Precipitaţiile vor atinge cote maxime de până la 25-35 l/mp.


Etichete Atenţionareninsoarevreme

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live