Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 18 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Lungu, Sălaj

27 Octombrie 2019
Vizualizari: 824
Comentează add

Specialiştii de la Protecţia Consumatorilor şi economiştii ne avertizează asupra preţurilor practicate de Black Friday .

Atenție la prețurile de Black Friday

adrian-lungu-salaj

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor avertizează că de luna viitoare, odată cu apropierea reducerilor de Black Friday, se vor înmulţi ofertele, iar unii comercianţi pot să afişeze la raft reduceri false.

Multe produse sunt scumpite, pentru ca apoi preţul să fie scăzut, astfel încât cumpărătorul să fie indus în eroare.

Există însă şi soluţii. Preţul produselor poate fi urmărit şi înainte de campanie sau pot fi realizate comparaţii între oferte.

Black Friday sau Vinerea Neagră reprezintă un moment comercial și conține oferte care par mai mult decât avantajoase.

Autoritățile responsabile cu protecția consumatorilor şi economiștii ne îndeamnă să fim cu ochii în patru, pentru a nu ne trezi că achiziționăm anumite produse la preț redus și să constatăm că de fapt le-am cumpărat mai scump.

Alexandru Tamba, doctorul în economie: Cred că cea mai bună metodă este aceea să facem o analiză și să ne gândim dacă într-adevăr ne dorim acel lucru, după care sigur că trebuie să facem, știu eu, o analiză a prețurilor, să ne uităm care sunt prețurile începând de acum, eventual, având la dispoziție atâtea informații, internet, să vedem care au fost prețurile și în trecut și dacă într-adevăr aceste reduceri sunt reale.

Potrivit economiştilor de atenţie sporită este nevoie şi în cazul comerţului online, pentru prevenirea unor false reduceri de preț.


Etichete black fridaypreturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live