Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Udroiu

13 Decembrie 2018
Vizualizari: 973
Comentează add

Forţele de ordine l-au împuşcat mortal, cu puţin timp în urmă pe autorul atacului de marţi seara de la târgul de Crãciun din Strasbourg, soldat cu 3 morţi şi 13 răniţi

Atacatorul de la târgul de Crãciun din Strasbourg a fost împuşcat mortal

mihai-udroiu

 

Up-date ora 23.00: Bãrbatul suspectat de comiterea atacului de marţi seara de la târgul de Crãciun din Strasbourg a fost împuşcat mortal cu puţin timp în urmã de poliþie, anunþã media francezã.

Operaţiunea s-a derulat în cartierul Neudorf, unde a avut loc atentatul soldat cu 3 morţi şi 13 rãniţi, dintre care unul aflat acum în moarte cerebralã, iar alţi 3 sunt în stare foarte gravã.

Peste 700 de membri ai forţelor de ordine au fost mobilizaţi pentru capturarea autorului atacului. 

Ştire iniţială: Poliţia din Franţa derulează o operaţiune în cartierul Neudorf din Strasbourg, după ce trei persoane au fost ucise marţi în Piaţa de Crăciun a oraşului.

Corespondentul BBC transmite că forţele de securitate au blocat străzile din jurul cartierului şi efectuează percheziţii în locuinţe, dar nu se ştie dacă este sau nu o operaţiune de capturare a suspectului identificat ca fiind Cherif Chekatt.


Etichete NeudorfStrasbourgCherif ChekattatentatsuspectCrăciun

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live