Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Mai 2021
Vizualizari: 385
Comentează add

Autorităţile locale au început să amenajeze centre de imunizare şi în alte spaţii decât cele deja cunoscute, pentru ca accesibilitatea să fie cât mai mare.

Astăzi încep noi evenimente de tip maraton al vaccinării

radiojurnal

 Foto: https://www.facebook.com/ROVaccinare/

Astăzi încep noi evenimente de tip maraton al vaccinării. La Bucureşti se va desfăşura etapa a doua a acţiunii de acum trei săptămâni, fiind aşteptaţi la rapel cei care au făcut atunci prima doză, dar şi cei care nu s-au vaccinat deloc până acum.

Maratonul, ce va avea loc la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională a României va începe la ora 16:00 şi va dura până luni dimineaţă, la ora 8:00.

O noutate o constituie posibilitatea imunizării la Sala Palatului cu vaccinul Johnson&Johnson, care se administrează o singură dată.

Evenimente similare sunt organizate şi la Botoşani, Orşova sau Slatina, precum şi la Castelul Bran.

Autorităţile locale au început să amenajeze centre de imunizare şi în alte spaţii decât cele deja cunoscute, pentru ca accesibilitatea să fie cât mai mare.

La Braşov, o caravană va merge, timp de cinci zile, prin pieţe şi în zonele cele mai circulate. Vaccinarea continuă şi la graniţe. Un centru de imunizare va deveni funcţional peste o oră, în Vama Petea. 

Prefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamás: Deocamdată vom merge după un program de dimineață, de la ora 10:00, până seara, la 10:00. Având în vedere că am studiat traficul în zona Vămii Petea, atât pe intrare, cât şi pe ieşire, acestea sunt orele la care circulă cei mai mulți cetățeni prin acest punct de frontieră. Pe viitor ne gândim, dacă merge treaba foarte bine, să şi permanentizăm. Se va administra vaccin Johnson&Johnson. Este o doză unică şi pe loc se va elibera adeverinţa de vaccinare. Nu este nevoie de programare prealabilă. Orice cetăţean care doreşte să fie vaccinat în punctul nostru se poate adresa la acest centru de vaccinare.


Etichete (ii)imunizaremaraton

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live