Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA (R)-continuare Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Februarie 2016
Vizualizari: 1862
Comentează add

Bucurându-se de cea mai mare audienţă în Statele Unite şi adoptată mai târziu de europeni, apoi de români, Ziua Sfântului Valentin este asociată cu dragostea romantică.

Astăzi este Ziua Îndrăgostiţilor

radiojurnal

Astăzi este Ziua îndrăgostiţilor.

Bucurându-se de cea mai mare audienţă în Statele Unite şi adoptată mai târziu de europeni, apoi de români, Ziua Sfântului Valentin este asociată cu dragostea romantică.

Îndrăgostiţii fac schimb de flori, dulciuri şi mesaje de dragoste, iar mulţi dintre ei aleg să se căsătorească sau să se logodească în această zi.

Varianta tradiţională românească a sărbătorii iubirii este Dragobetele, celebrat peste 10 zile.

Tinerii din Constanța petrec Ziua Îndrăgostiților

Si anul acesta ca in fiecare an, la Constanţa, tinerii petrec Ziua Indragostitilor.

Distractia a inceput inca de aseara in cluburi sau in restaurantele din unitatile de cazare aflate in statiuni care si-au deschis portile pentru aceasta sarbatoare, transmite corespondentul RRA, Mona Constantinescu.

Astazi insa, distractia continua Pentru seara de 14 februarie cei de la Doors Club pregătesc un concert cu două trupe care nu au limite când vine vorba de ironie și umor sănătos: Țapinarii și Fără Zahăr! Astfel, trupa Țapinarii va concerta în această seară, de la ora 20.30, în Doors.

Ei  vor împărți scena cu cei de la Fără Zahăr. 

Îndrăgostiţii care vor să petreacă momente amuzante împreună pot opta să petreacă seara în compania comediantului Cătălin Bordea, care va fi prezent, de la ora 20.00, la Racing Pub.

Aici va susţine un spectacol de stand-up comedy. Si tot pentru această seară specială,  Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" din Constanţa a pregătit una dintre cele mai frumoase partituri ale muzicii de operă şi una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din literatura universală, opera „Traviata”, de Giuseppe Verdi, într-o distribuţie de excepţie.

Spectacolul este programat de la ora 18.30.


Etichete Ziua îndrăgostiţilorsuaromaniaziua sfantului valentindragoste romanticamesaje de dragostedragobeteleconstanta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live