Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

6 Ianuarie 2021
Vizualizari: 384
Comentează add

Prima inaugurare de autostradă va fi în această vară și anume 24 de kilometri între Alba Iulia Nord și Aiud.

Asociația ProInfrastructură: Între 34 și 52 kilometri de autostradă în 2021

alex-lancuzov

Foto: Arhivă.

Două loturi de Autostradă cu o lungime totală de 35 de kilometri vor fi deschise - cu siguranță - până la sfârșitul anului iar cu o mobilizare foarte bună a constructorului mai poate fi dat în trafic un segment de 21 de kilometri de pe lotul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești anunță, Asociația Pro Infrastructură care monitorizează investițiile în Transporturi.
 
Astfel, prima inaugurare de autostradă va fi în această vară și anume 24 de kilometri între Alba Iulia Nord și Aiud pe lotul doi al Autostrăzii A 10 Sebeș - Turda, alți 10 kilometri vor fi cel mai probabil în decembrie pe Autostrada A 3 Transilvania între Târgu Mureș și Ungheni în județul Mureș. Pe șantierul Drumului Expres Craiova - Pitești, tot la finalul anului,  ar putea fi deschis circulației tronsonul de 21 de km. Piatra Olt - Valea Mare care funcționează ca o centură a municipiului Slatina ( oraș unde, în lipsa unei variante se formează mari coloane) 
 
În total, cel mult 52 de kilometri de Autostradă și Drum Expres față de cei 61 de kilometri de Autostradă deschiși în 2020. 
 

Etichete (ii)kilometriautostrada

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live