Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Miercuri, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

31 Martie 2020
Vizualizari: 404
Comentează add

Potrivit managerului unităţii medicale, Graţiela Achim, secţia de ATI nu este încă funcţională, deoarece medicul care lucra acolo şi-a menţinut hotărârea de a demisiona.

Asistentele din Orăștie au revenit asupra demisiilor

ilie-pintea

 Foto: Arhivă RRA.

Asistentele medicale şi infirmierele de la secţia ATI a Spitalului municipal din Orăştie au revenit asupra deciziilor prin care şi-au înaintat demisiile în bloc şi s-au întors de astăzi la serviciu, după ce ieri au anunţat că pleacă din spital pentru că se tem de infecţia cu noul coronavirus.

Potrivit managerului unităţii medicale, Graţiela Achim, secţia de ATI nu este încă funcţională, deoarece medicul care lucra acolo şi-a menţinut hotărârea de a demisiona, motiv pentru care conducerea spitalului a solicitat detaşarea unui alt medic specialist ATI din judeţul Hunedoara. În present, fosta șefă a secției ATI este în autoizolare la domiciliu, după ce a anunțat Direcția de Sănătate Publică Hunedoara că se numără printer contacții unei personae infectate.

Primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan, a declarant că demisia cadrelor medicale s-ar fi produs pe fondul unei stări de teamă, menţionând însă că spitalul dispune de echipamentele de protecţie necesare şi că unitatea medicală nu s-a confruntat cu niciun caz de coronavirus.


Etichete (ii)asistenteorastiedemisii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live