Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

3 Martie 2016
Vizualizari: 1099
Comentează add

Presedintele ASF, Misu Negritoiu, preciza in emisiunea "PROBLEME LA ZI" ca autoritatea are in vedere reconstruirea pietei asigurarilor auto.

ASF are in vedere reconstruirea pietei asigurarilor auto ASF are in vedere reconstruirea pietei asigurarilor auto - Conține audio

victor-caraculacu

Foto: Alexandru Dolea

Deputatul Andreea PAUL, unul dintre initiatorii modificarilor legislative referitoare la politele RCA, spune la RRA in emisiunea "PROBLEME LA ZI".ca acestea vizeaza in primul rind plata in rate a politei dar si flexibilizarea acestor plati, pe diverse perioade mai lungi sau mai scurte de timp.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru supraveghere financiara (ASF), Misu Negritoiu, preciza in emisiunea "PROBLEME LA ZI" ca autoritatea are in vedere reconstruirea pietei asigurarilor auto din Romania.

Proiectul de modificare a legii RCA ia in calcul experienta comunitara in domeniu dar si directivele europene, fiind totodata un proiect perfectibil.

Vasile Stefanescu - presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) spune deasemenea la RRA in emisiunea "PROBLEME LA ZI" ca transportatorii solicita un articol de Lege care sa protejeze cetateanul impotriva abuzurilor companilor mari internationale - care propun preturi exagerate.

AUDIO: Emisiunea Probleme la zi


Etichete ASF are in vedere reconstruirea pietei asigurarilor autopresedintele ASFMisu Negritoiu,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live