Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 22 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Noiembrie 2018
Vizualizari: 352
Comentează add

Pentru persoanele fizice valoarea creşte cu 4%, faţă de nivelul anterior, stabilit în luna februarie, ajungând la 790 de lei, iar pentru persoanele juridice scade cu 5 procente.

ASF a publicat noile tarife medii de referinţă pentru poliţele RCA

radiojurnal

 

Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat azi noile tarife medii de referinţă pentru poliţele RCA. Conform calculelor, pentru persoanele fizice valoarea creşte cu 4%, faţă de nivelul anterior, stabilit în luna februarie, ajungând la 790 de lei, iar pentru persoanele juridice scade cu 5 procente, până la 1.660 de lei.

ASF menţionează că tarifele medii de referinţă sunt stabilite, conform legii, de o firmă independentă, fiind luate în calcul categoriile de vehicule şi caracteristicile tehnice ale acestora, tipul asiguraţilor şi vârsta lor în cazul persoanelor fizice.

Aceste repere de tarifare nu reprezintă valoarea poliţelor auto obligatorii, mai subliniază Autoritatea, ci doar un instrument pentru mai multă transparenţă în stabilirea nivelului acestora pe piaţa de profil şi pentru informarea corectă şi completă a consumatorilor.

Tarifele de referinţă pentru fiecare categorie de autovehicul şi de asigurat pot fi consultate pe pagina de internet a ASF.


Etichete RCAautoasigurăripreţuriAutoritatea de Supraveghere Financiară

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live