Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Luni, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Victor Spirache

8 Octombrie 2012
Vizualizari: 2283
Comentează add

Scent of a Woman

Ascultă noaptea - ediția 4 (8 octombrie 2012) Ascultă noaptea - ediția 4 (8 octombrie 2012) - Conține audio Ascultă noaptea - ediția 4 (8 octombrie 2012) - Conține video

victor-spirache

Zoia Alecu - Pinguini, papagali și vulturi (power-play)

Ascultă noaptea este, pe de-o parte, o invitație. Pe de altă parte, poate fi o constatare sau chiar o stare, de ce nu... o metaforă. Cert este că, până la urmă, este titlul unei emisiuni muzicale aflate la a patra ediție. Se transmite în fiecare luni între 0.03 – 3.00. Detalii cu privire la format găsiți AICI.

Power-play-ul ediției, "Pinguini, papagali și vulturi" cu Zoia Alecu, de pe albumul "Printre lupi".

Prima parte cuprinde noutăți rock (cu ZZ Top, Mark Knopfler, The Lumineers, Mumford & Sons), ceva pop (cu Monica Anghel) și ... "100% Country" (cu Easton Corbin, Love and Theft). În ora a doua, superhit-uri '90 - '99 la "Top-urile mileniului trecut", urmate de "Filme la Radio" (printre care și celebrul "Parfum de femeie")

În cea de-a treia oră, la "Albumul de la ora două... și ceva", continui prezentarea începută în ediția trecută, a excelentului "Unplugged" înregistrat de Eric Clapton în 1992. La final, mai multe cântece (4) cu un titlu comun (Angel).

Comentați aici sau pe pagina mea de Facebook: facebook.com/vspirache


Etichete Zoia AlecuParfum de femeie

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live