Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Victor Spirache

27 Octombrie 2015
Vizualizari: 5503
Comentează add

"Cinema" - noul album de studio al tenorului italian Andrea Bocelli

Ascultă noaptea - ediția 163 (26 octombrie 2015) Ascultă noaptea - ediția 163 (26 octombrie 2015)  - Conține audio

victor-spirache

Începând cu 23 octombrie, grupul Universal Music a început distribuirea celui de-al 15-lea album de studio al tenorului italian Andrea Bocelli. Se numește Cinema și este un produs de-a dreptul excepțional. Conține 13 cântece din soundtrack-urile unor filme de mare calibru, ca Nașul, Fantoma de la Operă, Evita, Gladiator, Mic dejun la Tiffany, A fost odată în America, Poveste din Cartierul de Vest, etc. 

Alte albume noi pe care vi le prezint în prima oră: That Would Be Me (Harry Connick Jr.) și, la 100% Country, Storyteller (Carrie Underwood). Urmează lista aniversaților din săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie (Mahalia Jackson, Corina Chiriac, Keith Urban, Mihaela Mihai, Eros Ramazzotti, Brad Paisley, Peter Green, Timothy B. Schmit, Gabriel Cotabiță).

Nu lipsesc rubricile Topurile mileniului trecut și Filme la Radio din cea de-a doua oră sau Albumul de la ora 2... și ceva, din ora a treia.

Aștept comentariile voastre pe Facebook, la pagina "Ascultă Noaptea", sau pe mail: ascultanoaptea@gmail.com.

Victor Spirache   


Etichete Andrea BocelliHarry Connick Jr.Carrie UnderwoodMahalia JacksonCorina ChiriacKeith UrbanMihaela MihaiEros RamazzottiBrad PaisleyPeter GreenTimothy B. SchmitGabriel Cotabiță.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live